top of page

Servicii Forta de munca

Avem cele mai bune solutii pentru clientii nostri in vederea eficientizarii proceselor in domeniul resurselor umane si a reducerii costurilor cu forta de munca in proiecte.

 

Venim in sprijinul partenerilor cu asistenta si consultanta in:

 

Mobilitate internationala

•Furnizare personal calificat

•Obtinerea avizelor de munca

•Proceduri de detasare si obtinerea formularelor necesare

 

Outsourcing

Stabilim impreuna cu clientul obiectivele proiectului si ne asiguram de atingerea acestora.

Suntem responsabili de organizarea logistica si administrativa a proiectului, raportand permanent evolutia acestuia.

 

Recrutare in masa si adminstrare personal

Recrutare in masa presupune atragerea si gestionarea unui numar important de candidati, in directa relatie cu un numar mare de posturi necesare de acoperit.

Totodata ne ocupam de managementul contractelor de munca, plata salariilor, taxelor si impozitelor, precum si de respectarea legislatiei in domeniu.

 Munca temporara

Acoperim necesarul de personal aparut din diverse motive, activitate sezoniera, comenzi neplanificate, fluctuatie de personal. Ne ocupam de gestiunea administrativa a acestuia, in calitate de angajator legal.

Oferim Asistenta clientilor

24/ 7

Pe langa personalul calificat implicat in fiecare proiect alocam responsabil care va asista administrativ fiecare client si echipa in buna functionare a activitatilor.

 

Departamentele localizate la sediul din Romania ofera asistenta acestora, astfel incat sa nu existe intreruperi in activitate si proiectele sa se deruleze conform planificarii.

SEE ALL >
bottom of page