top of page

Tjenester: Arbejdsstyrke

Vi har de bedste løsninger til vores kunder for at strømline processer inden for menneskelige ressourcer og reducere arbejdsomkostninger i projekter.

 

Vi kommer til at støtte partnerne med hjælp og rådgivning inden for:

 

International mobilitet:

 

• Levering af kvalificeret personale

• Arbejdstilladelser indhentning

• Procedurer for udstationering og indhentning af de nødvendige formularer

 

Outsourcing

 

Vi sætter projektmålene sammen med klienten, og vi sørger for, at vi når dem.

Vi er ansvarlige for projektets logistik og administrative organisering og vi rapporterer konstant om projektets udvikling.

 

Masserekruttering og personaleadministration

 

Masserekruttering involverer tiltrækning og styring af et stort antal kandidater i direkte forhold til et stort antal krævede stillinger, der skal udfyldes.

Vi beskæftiger os også med styring af arbejdskontrakter, betaling af lønninger, skatter og afgifter samt overholdelse af lovgivningen på dette område.

 

Midlertidigt arbejde

 

Vi dækker personalebehov, der stammer fra forskellige årsager, sæsonaktivitet, ikke-planlagte ordrer, personaleudsving. Vi finder løsninger til administrative ledelse, fordi vie er en lovlig arbejdsgiver.

MigMag svejsere, TigWig svejsere, Electrode svejsere, Låsesmede, Låsesmede montører, Låsesmede til både og skibe, Malere og Sprængningsarbejdere, Mekanikere og Elektrikere, Støberiarbejdere

Arbejdsstyrke – Arbejdsstyrkeprofil

Vi tilbyder 24/7 kundesupport

Ud over det kvalificerede personale, der er involveret i hvert projekt, tildeler vi en ansvarlig person, der vil hjælpe hver klient og teamet med at fungere korrekt.

Afdelingerne i det rumænske hovedkvarter tilbyder hjælp, så der ikke er afbrydelser i aktiviteten, og projekterne udføres i henhold til planlægningen.

SEE ALL >
bottom of page